Ads 468x60px

15 Ekim 2014 Çarşamba

Game-Translation.Blogspot.Com.Tr Den Oyundan Haberler Ekim'in 2. Haftası



               Game-Translation.Blogspot.Com.Tr Den  Oyundan Haberler Ekim'in 2. Haftası


Herkese merhaba değerli Game-Translation Ailesi haftalık oyun haberlerimize tam gaz devam ediyoruz.Bu haftaKingsoldier & DeCobray kendi yorumlarımızla hazırladığımız oyun haberlerini sizlerle paylaşacağız.Umarız beğenirsiniz.İyi Eğlenceler !










Assassin’s Creed: Unity'nin İki Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı !

Assassin’s Creed: Unity için 2 tane oynanış videosu yayınlandı.İlk videoda ara sahneleri,mekanikleri,yan görevleri görebiliyoruz.2. videoda ise co-op modunu görmek mümkün oluyor.

İŞTE ASSASSİN’S CREED: UNİTY'NİN İKİ YENİ OYNANIŞ VİDEOSU !


İyi Seyirler !










GTA 5 PS4 Ön Siparişi 300 Bin Dolar Verecek !

Playstation 4'e sahipseniz GTA V almayı düşünüyorsanız tam zamanı ! oyunu ön sipariş verenlere GTA Online'da kullanmanız için 300.000 $ veriyor.Bizde bu fırsatın kaçmayacağını söyleyelim.





Football Manager 2015'in 27 Dakikalık Videosu Yayınlandı !

Football Manager 2015'in 27 dakikalık videosu yayınlandı.Yeni videoda yeni arayüzü,yeni animasyonları ve daha bir çok özelliği görmek mümkün oluyor.Bende lafı uzatmadan videoyla sizi baş başa bırakıyorum.

İŞTE FOOTBALL MANAGER 2015'İN 27 DAKİKALIK VİDEOSU !

İyi Seyirler !







NBA 2K15'nın Yüz Tarama Faciaları !

NBA2K15 yüz tarama sistemi çok iyi çalışıyor fakat yüz taramaları aktarırken yüz hataları ortaya çıkıyor, böyle bir oyunun yüz taraması kusursuz olması gerekirken böyle bir hata ile çıkmasıda çok şaşırtıcı bir durum en kısa zamanda 2K'nın update çıkaracağını düşünüyoruz.








Ubisoft, Assassin's Creed: Unity'nin 30 FPS Sorunuyla İlgili Açıklama Yaptı

Ubisoft'un Assassin's Creed: Unity'nin 30fps sorununun ortaya çıkması ile kafalarda değişik sorulara neden oldu

Bu konu hakkında Assassin's Creed: Unity ekibinden Nicolas Guerin açıklamaları şu şekilde oldu : 


“Ubisoft uzun zamandır 60FPS’i yakalamak için çabalıyor. Ben bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum, çünkü 60FPS ile fazla bir şey elde edemezsiniz ve işiniz gerçekçi görünmez. Örnek isterseniz Hobbit filmine bakın, oldukça tuhaf gözüküyor.” Diyerek hepimizin kafasını karıştırdı.

“30 bizim asıl amacımız ve sinematik etkiyi en iyi yaratacak çözüm. 60 FPS başka oyunlar için ideal olabilir ama Assassin’s Creed söz konusu olunca sinematik anlatım daha değerli. Ayrıca neden oyunun kaç piksel olduğunu sorup duruyorsunuz? Oyun harika görünüyorsa, çözünürlüğün ne anlamı var.”


Ubisoft gerekli sorunları çözüp oyunu en iyi şekilde elimize ulaştıracağına inanıyoruz.









GTA V'li PlayStation 4 Yakında Piyasaya Çıkacak !


Piyasaya yakında çıkacak Grand Theft Auto V PS4 Sürümü PlayStation 4 bundle ile satışa sunulacak. Bu sayede PlayStation 4 almak isteyen oyuncular Grand Theft Auto V bundle ile oyunu alabilecekler.

Amazon Almanyada 449,00 EUR satılan bundle Türkiye kur karşılığı ise 1,292 TL'dir 


Amazon Almanya : http://www.amazon.de/PlayStation-Konsole-inkl-Grand-Theft/dp/B00O8XLNH4/
Amazon İtalya : http://www.amazon.it/Sony-Playstation-Grand-Theft-Auto/dp/B00NVIKGWU
Amazon İspanya :  http://www.amazon.es/PlayStation-Consola-Color-Negro-GTA/dp/B00O57WVPG/


Grand Theft Auto V PS4 ve XBOX ONE çıkış tarihi 18 Kasım'dır.








Xbox One'a, Çok Yakında Yeni Özellikler Geliyor !

Xbox'ın sahibi Phil Spencer, cihazın çok yakında arka plan temalarını, ikonlarını ve ekran koruyucularını alacağını açıkladı.Bizde bu gelen yenilikleri başlamaya başladık bile umarız Xbox bizi tatmin etmeyi başarabilir.











Minecraft'ın PS Vita Versiyonunun Çıkış Tarihi Belli Oldu !

Sonunda Minecraft'ın PS Vita versiyonunun çıkış tarihi belli oldu.Oyun 15 Ekim'de PS Vita için piyasaya sürülecek.Ayrıca oyuna PS3'te sahip olan oyuncular Cross-buy özelliği ile oyunu ücretsiz oynayabilecekler.








Battlefield 4 Premium Edition Açıklandı !

Battlefield 4 Premium Edition tekrar çıkacağı açıklandı.Yeni versiyonda 5 ayrı ek paket görmek mümkün olacak.Bu versiyon 59.99 $ olarak bizlere sunulacaktır. 












Football Manager 2015 Çıkış Tarihi Açıklandı !

Football Manager 2015 çıkış tarihi açıklandı.Linux, Mac ve PC'ye 7 Kasım'da piyasaya sürülecek olan serinin son oyununda bir çok yeniliği göreceğiz.









Evolve Kapalı Alpha Çıkış Tarihi Açıklandı !

Evolve'nin kapalı Alpha çıkış tarihi açıklandı.30 Ekimde Xbox One'a,bir gün sonra PlayStation 4 ve PC için kapalı alpha olarak oynama şansına sahip olacağız.














Sleeping Dogs: Definitive Edition'ın İlk Notları ve Çıkış Videosu !

Sleeping Dogs: Definitive Edition'ın ilk notları ve çıkış videosu yayınlandı.Çıkış videosunda oyunun hikayesini,bölümleri görmek mümkün oluyor.Verilen puanlara ve videoya aşağıdan bakabilirsiniz.

IGN- 85
Xbox360Achievements- 80
Gaming Nexus- 80
Offical Xbox Magazine UK- 80
Gaming Age- 75
GamingTrend- 65
The Escapist- 60





İŞTE SLEEPİNG DOGS: DEFİNİTİVE EDİTİON'IN ÇIKIŞ VİDEOSU

İyi Seyirler !







Shadow Warrior'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu !

Eski nesil FPS oyunları arasında sevilen en çok sevilen oyunlardan bir tanesi olan Shadow Warrior'ın çıkış tarihi belli oldu.Stüdyo'nun yaptığı açıklamada PS4 ve Xbox One için 21 Ekim tarihinde çıkacağı açıklandı.






Farming Simulator 2015'in Yeni Fragmanı Yayınlandı !

Farming Simulator 2015'in bugün yeni bir fragmanı sızdırıldı.Fragmanda ağaç keserken daha iyi traktörleri kullanabiliyoruz.Ayrıca Farming Simulator 2015 30 Ekim'de bizlerle.


İŞTE FARMİNG SİMULATOR 2015'İN YENİ FRAGMANI
İyi Seyirler !







The Evil Within'den Bir Video Daha Geldi !

The Evil Within'den bir video daha geldi.Videoda dinamikleri,oynanışı görmek mümkün oluyor.Ayrıca oyun PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için 14 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.





İŞTE THE EVİL WİTHİN'İN YENİ VİDEOSU !
İyi Seyirler !













Ryse'nin Çıkış Videosu Yayınlandı !

Crytek tarafından yapılan oyun,Ryse'nin bugün çıkış videosu yayınlandı.Ayrıca oyun PC platformu içinde çıkmış durumda oyunu satın alabilirsiniz veya sitemizden indirebilirsiniz.




İŞTE RYSE'NİN ÇIKIŞ VİDEOSU !
İyi Seyirler !





Kingsoldier & DeCobray 






0 yorum:

Yorum Gönder

 
Blogger Templates Read more: http://www.yazmayausenenler.com/2014/01/blogger-sayfa-numaralandirma-eklentisi.html#ixzz2rl51iVZH